‘t Hoorntje voor rondvaarten, feesten, eten en drinken!

De leukste feesten viert u waar u zich thuis voelt. Dit is precies wat ’t Hoorntje tot de ideale feestlocatie maakt. Kies voor onze gastvrijheid, dan maken we er samen een feest van!

Bij ‘t Hoorntje bekijken wij het graag van de positieve kant: wat is er wél mogelijk. Met die vraag zijn wij afgelopen periode aan de slag gegaan. Vanaf 1 juni mogen wij onze passie voor het verzorgen van bijzondere mijlpalen weer oppakken!

Anderhalve meter samenleving, een begrip waar voor de Corona/COVID 19 crisis nog nooit iemand van had gehoord, maar nu al onderdeel is van ons dagelijkse leven. Weer durven is het nieuwe normaal en ons team helpt u hier graag bij. Wij stellen hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doet er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen zijn onze locaties aangepast op de nieuwe situatie en voldoen wij aan de richtlijnen voor een onbezorgd en veilig verblijf. 

Als familiebedrijf staan wij altijd voor onze gasten klaar. ’t Hoorntje ligt op een prachtige locatie, midden in Akersloot. Deze voormalige boerderij geniet al decennialang bekendheid als gastvrij horeca- en rondvaartbedrijf. Dat maakt van ’t Hoorntje een geweldige feestlocatie: het juiste adres voor een onvergetelijk bruiloftsfeest, jubileumfeest of bedrijfsfeest.

Bij ons merkt u wat gastvrijheid en gezelligheid werkelijk kunnen betekenen en denken graag met u mee over de beste manier om uw gasten een onvergetelijke dag of avond bij dé feestlocatie van Noord-Holland te bezorgen.

't Hoorntje staat bekend om hun fantastische schepen, waarmee u mooie tochten kunt maken van Alkmaar tot aan Amsterdam. Uiteraard zijn de rondvaarten volledig verzorgd en op maat gemaakt naar uw wensen.

Goed om te weten: wij verzorgen al walking dinners, feestavonden, buffetten en barbecues voor gezelschappen vanaf 20 personen.

Graag maken wij een persoonlijke afspraak met u om de invulling met betrekking tot “het nieuwe normaal” van uw feest te bespreken. 

Wij wensen u veel gezondheid toe en hopen u binnenkort te mogen begroeten!

Stuur ons een bericht