Kom gezellig met de boot

’t Hoorntje ligt op een prachtige locatie, midden in Akersloot. Deze voormalige boerderij geniet al decennialang bekendheid als gastvrije pleisterplaats voor liefhebbers van watersport.

Als u van het water houdt, dan hebben wij u veel te bieden. Zo beschikt onze gezellige jachthaven over 180 ligplaatsen, geschikt voor boten van 3 tot 13 meter. Uiteraard is er ook een gewaardeerde passantenhaven. En natuurlijk is er onze ontmoetingsplaats ‘t Voorom. Na een dag varen kunt u hier gezellig neerstrijken op het terras.

Groot vaargebied

Vanuit onze prachtige locatie midden in Akersloot aan het Alkmaardermeer is het prachtig tochtjes maken. Wij zijn bijvoorbeeld verbonden aan het sloepennetwerk, zodat u met de sloep een groot vaargebied kunt bestrijken: van Amsterdam tot Zaandam en Alkmaar. En natuurlijk zijn er het Alkmaardermeer en het Uitgeestermeer – dat gaat nooit vervelen.

Gemoedelijke sfeer

Wij zijn op en top een familiebedrijf. Bij ons merkt u wat gastvrijheid en gezelligheid werkelijk betekenen. En dat werkt aanstekelijk, zo hebben we in de afgelopen decennia gemerkt: omdat we met zijn allen een oogje in het zeil houden, is onze haven een heel vertrouwde plek voor uw boot. Het chaletpark, dat ook bij ’t Hoorntje hoort, draagt extra bij aan de gemoedelijke, dorpse sfeer in onze haven.

Schoon en veilig

Tot besluit: wij zijn er trots op dat we de blauwe vlag mogen voeren, het gerenommeerde internationale kwaliteitskeurmerk voor schone en veilige jachthavens. Dus wat u ook zoekt, grote kans dat u het vindt bij ’t Hoorntje in Akersloot. Van ligplaats tot seizoenplaats, van zomerstalling tot boxen, en van een gezellig plekje aan de steiger tot een heerlijke plek op het terras.

Tot snel

Kortom, kom gerust eens langs bij ‘t Hoorntje, of bel (0251) 312120. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen. U kunt ons ook bereiken via info@hoorntje.nl. Tot snel!

Bent u geïnteresseerd in een stacaravan of ligplaats, dan kunt u altijd contact opnemen met de eigenaar . Kijk onderaan de pagina voor de links naar de stallingstarieven en het havenreglement.