Rondvaart aan boord van Partyschip "Claes Horn"

Wie zijn of haar gasten wil trakteren op een verrassend uitje, kan deze meenemen voor een rondvaart aan boord van partyschip Claes Horn. Het is een unieke manier om uw bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag een geslaagde invulling te geven.

Algemene informatie

De Claes Horn is een schip met een salon voor 80 personen met een open zitgedeelte achter de salon. Het dakterras biedt plaats aan 60 gasten en biedt een wijds uitzicht over onze mooie omgeving.

Aan boord is een bar en kunnen uw gasten genieten van bijvoorbeeld koffie met gebak, een drankje en een hapje. Muziekinstallatie voor CD’s, aansluiting op afspeelapparaten en microfoon zijn aanwezig. Verder bestaat de mogelijkheid om een muzikant of DJ op te laten treden, er is hiervoor voldoende stroom voor aanwezig.

Voor minder valide gasten is er een lift aan boord, zij hoeven niet de rolstoel uit. Kinderen zijn veilig, er zijn zwemvestjes aanwezig, echter de ouders worden wel op de verantwoordelijkheid voor de kinderen gewezen. Tevens zijn er twee toiletten aanwezig.

In overleg wordt de te varen route bepaald, bijvoorbeeld vanaf Akersloot via Spijkerboor naar De Woude, de Kaasmarkt of varen op de Zaan naar de Zaanse Schans. Passagieren op de Schans minimaal 60 minuten. Vertrektijden van de boot zijn naar wens in te vullen. Ook kunt u het varen combineren met aansluitend een diner, buffet, of lunch in een van onze zalen.

Vaarroutes

Rondvaart van 2 uur:
Rondvaart over het Alkmaardermeer en Uitgeestermeer langs het eiland De Woude en dan weer terug naar Akersloot.

Rondvaart van 3 uur:
Rondvaart over het Alkmaardermeer en Uitgeestermeer langs het eiland De Woude en Spijkerboor weer terug naar Akersloot.

Rondvaart van 3,5 uur:
Rondvaart van 5 kwartier naar Alkmaar, Claes Horn meert aan bij de Accijnstoren. Gasten kunnen bijvoorbeeld een stadswandeling in Alkmaar maken van 1 uur en komen weer aan boord voor de terugtocht, deze neemt wederom 5 kwartier in beslag.

 


Rondvaart van 4 uur:
Rondvaart van 1,5 uur over het Alkmaarder- en Uitgeestermeer naar de Zaanse Schans, waar de gasten gelegenheid hebben om 1 uur te passagieren. Terugvaart langs dezelfde route, deze duurt wederom 1,5 uur.

Rondvaart van 5 uur:
Rondvaart van 1,5 uur over het Alkmaardermeer en Uitgeestermeer, waarna we varen op de Zaan naar de Zaanse Schans, waar de gasten gelegenheid hebben om 1 uur te passagieren. Terugvaart langs dezelfde route, echter uitgebreid met een vaart langs Spijkerboor, deze terugvaart duurt 2,5 uur.

De kosten

Men kan de ’Claes Horn’ huren voor minimaal 2 uur, uitsluitend in combinatie met een arrangement. 

Eerste 2 uur  530,-
Derde uur en langer per uur  190,-
Toeslag aanmeren Zaanse schans  110,-
Toeslag buffetarrangement aan boord 160,-
Toeslag luncharrangement aan boord 110,-
  • Bij voorvaar- en wachttijden langer dan een kwartier worden er kosten in rekening gebracht van € 190,00 per uur.
  • Verse bloemen aan boord? Vraag naar de mogelijkheden.
     

 

Stuur ons een bericht

Adres

't Hoorntje Horeca en Rondvaarten
Kerklaan 20
1921 BL Akersloot
Tel: 0251-312120
Fax: 0251-310797
E-mail:

ROUTE

Volg ons op Facebook