Bed & Breakfast "De Nesch"

Een van de kenmerken van een salonboot is het hoge dak. Vooral in Friesland, waar meer water dan weg is, deed de salonboot dienst als chique vervoermiddel. Een notaris die naar de landerijen ging, kon gewoon zijn hoed ophouden dankzij het hoge dak, hier komt dan ook de bijnaam "notarisboot" vandaan.

Algemene informatie 

Anno 2020 heeft De Nesch een nieuwe functie gekregen, bed & breakfast!

Heerlijk slapen op een schip en wakker worden met een van de mooiste zonsopgangen ter wereld. Tijdens de overnachting bent u van alle gemakken voorzien. Er is servies aanwezig en u kunt koffie/thee zetten. Er is een koelkast aanwezig met een fles wijn, bier, cola, spa rood en blauw en snacks waar u GRATIS gebruik van kunt maken. Het ontbijt is niet inbegrepen, maar kunnen wij natuurlijk wel voor u verzorgen voor 12,5 p.p. per ontbijt.

Het schip heeft grote ramen en je hebt een prachtig uitzicht over het Alkmaardermeer. Toilet is aan boord, voor de doucheruimte loopt u de steiger af naar het badhuis van de jachthaven. Euromunten om te douchen liggen klaar. Het schip heeft een fijn achterdek waar u heerlijk buiten kunt zitten. Heeft u het warm, dan kunt u een verfrissende duik in het "buitenzwembad" Alkmaardermeer nemen bij de zwemsteiger die zich naast het schip bevindt.

U kunt deze overnachting nog onvergetelijker maken! U kunt namelijk een privé-rondvaart maken van 1,5 uur voor 150 euro!

Meer informatie of boeken? Neem eens een kijkje op onderstaande site!

https://www.airbnb.nl/rooms/43768292?source_impression_id=p3_1613146455_sNJ7YrY6I6FUd714&guests=1&adults=1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stuur ons een bericht

Adres

't Hoorntje Horeca en Rondvaarten
Kerklaan 20
1921 BL Akersloot
Tel: 0251-312120
Fax: 0251-310797
E-mail:

ROUTE

Volg ons op Facebook