De perfecte trouwdag om nooit te vergeten!

Als je gaat trouwen heb je genoeg dingen aan je hoofd! Wij bieden al meer dan 40-jaar een gastvrije trouwlocatie die luistert naar jouw wensen. Het is voor ons belangrijk dat wij begrijpen hoe jouw perfecte dag eruit ziet, zodat wij dit samen met jullie werkelijkheid kunnen maken.

Op onze locatie bieden wij verschillende decors, waar de ceremonie, de feestavond of het diner plaats kunnen vinden. Zo bieden wij een rondvaartboot, partyschip 'De Claes Horn', waar u de mogelijkheid heeft om het 'ja-woord' aan boord te geven. Dit biedt een unieke setting midden op het water. Daarnaast beschikken wij over twee partyzalen ''Op Zolder'' & '''t Achterom''. Deze lenen zich uitstekend voor een gezellige feestavond of een geweldig diner! Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om de zalen en de boten te combineren, om zo een complete trouwdag en daarmee een perfect plaatje te creëren.

Wat voor ons voorop staat, zijn de wensen van u en uw partner. Mocht u toch op zoek zijn naar inspiratie en tips voor uw perfecte dag, dan zit ons team vol met creatieve ideeën voor de muziek, het vervoer, de versiering, de bedankjes, bruidstaarten en andere feestelijke suggesties. 

Komt u gerust langs om onder het genot van een kopje koffie of thee uw wensen te bespreken en de rondvaartschepen en zalen te bekijken. Graag maken wij vrijblijvend een geheel passende offerte, voor jullie perfecte dag.